Recreatiewerk arrow Recreatiewerk arrow Nieuws arrow Reportagetour Zomer 2005 arrow Groot Bartje
Naam Wachtwoord Onthouden
 

Registreer je als nieuwe gebruiker van recra.nl


Chat
Google
Statistics
Bezoekers: 9917886
Nu online:
We hebben 250 gasten online
Nieuwste foto


edwin
Doneer

Groot Bartje PDF Print E-mail
Geschreven door Emmy   
zaterdag, 09 juli 2005
Verderop in Diever kwamen we bij recreatiepark Groot Bartje. Dit is een onderdeel van Hogenboom vakantieparken.

In deze week waren er eigenlijk 3 medewerkers, maar helaas was er eentje ziek. We hebben gezellig gesproken met Marjan en Rody. Marjan werkt hier het de hele zomer en Rody loopt met veel plezier stage.
's Avonds veranderen ze in de typetjes Pinkie Peent en Willem Wegwijs. Dit zijn vaste typetjes op dit recreatiepark. Daarnaast loopt Hopie de Mol ook regelmatig een rondje over de camping. Voor dit typetje is een compleet mollenpak aanwezig op de camping. "In de zomer is dat wel warm hoor", aldus de recreatiewerkers.
Bijzonder op dit park is de activiteiten met paarden. Er is namelijk een manege aanwezig! Zo gaan de typetjes zo nu en dan met de kinderen per huifkar over de camping.
Ook minder leuke dingen,zoals dat kinderen de speurtocht er af hadden gehaald voordat deze begon, komen ze tegen. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Wanneer er in de rustige periode te weinig kinderen zijn, bedenken ze gewoon wat anders. "Laatst ben ik gewoon naar het zwembad gegaan waar het wel druk was en heb ik daar activiteitjes gedaan" vertelt Rody.

De recreatiezaal is beschilderd door mensen van de kunstacademie. Dat was ook wel te zien, want het zag er heel uitnodigend en professioneel uit.
We waren ook uitgenodigd voor het theater, maar hierdoor zouden we niet meer op andere campings kunnen kijken. Dus helaas. Maar misschien kunnen ze zelf enkele foto's uploaden?

Meer foto's zijn te vinden in het fotoboek

Laatste update ( zaterdag, 09 juli 2005 )
< Vorige   Volgende >

 
 
 
 
 
 
 
 
RECRA.NL is de bron voor informatie over RECREATIEWERK!
E-mail: info@recra.nl
(Secure Webmail)