Recreatiewerk arrow Recreatiewerk arrow Nieuws arrow Reportagetour Zomer 2005 arrow Diana Heide
Naam Wachtwoord Onthouden
 

Registreer je als nieuwe gebruiker van recra.nl


Chat
Google
Statistics
Bezoekers: 9917454
Nu online:
We hebben 187 gasten online
Nieuwste foto


edwin
Doneer

Diana Heide PDF Print E-mail
Geschreven door Emmy   
zaterdag, 09 juli 2005
De laatste camping van onze eerste toer was Diana Heide in Amen. Lize en Mirjam waren zich net aan het voorbereiden voor hun eerste theater.
In het meeleeftheater spelen ze Apollo en Diana. Dit zijn vaste typetjes op de camping. Ze hebben de luxe van een klein amfitheater met kleurige achtergrond. Natuurlijk net vandaag hadden ze problemen met de radio, maar ze pasten hun stukje gewoon daarop aan. Apollo had een onzichtbaar vriendje. Zus Diana mocht dit niet weten, maar doordat Apollo zich versprak en de kinderen het ook verklapten, kwam Diana hier toch achter. Helaas was het vriendje echt niet meer te vinden. Zo maakten de twee typetjes een leuke brug naar de speurtocht waarin gezocht werd naar het onzichtbare vriendje.
Het was de eerste werkperiode voor de beide meiden die direct in dienst zijn van deze camping. Overdag hebben ze ook een recreatieleider, maar die was vandaag eerder weg. Het leukste van dit werk vinden ze het contact met de kinderen. Maar ook het theater vinden ze erg leuk, want dat doen ze buiten het werk om ook.

Meer foto's zijn te vinden in het fotoboek

< Vorige   Volgende >

 
 
 
 
 
 
 
 
RECRA.NL is de bron voor informatie over RECREATIEWERK!
E-mail: info@recra.nl
(Secure Webmail)