Recreatiewerk arrow Recreatiewerk arrow Nieuws arrow Reportagetour Zomer 2005 arrow De Bongerd
Naam Wachtwoord Onthouden
 

Registreer je als nieuwe gebruiker van recra.nl


Chat
Google
Statistics
Bezoekers: 9917430
Nu online:
We hebben 172 gasten online
Nieuwste foto


edwin
Doneer

De Bongerd PDF Print E-mail
Geschreven door Emmy   
zaterdag, 16 juli 2005
Tijdens onze reportagetoer in Noord-Holland zijn we gaan kijken op camping De Bongerd
We hebben hier bijzonder recreatiewerk gezien. Wat erg opviel was, dat het team speciale kleding aan had. Niet een fel shirt, maar echte apart kleding (zie foto's). Wat daarnaast opviel was, dat er heel veel met muziek gedaan wordt. In plaats van het meeleeftheater dat op veel campings gedaan wordt, hebben zij een soort sprookjes elke avond. Hierbij leest een oma voor en spelen de typetjes het sprookje uit. Tussendoor wordt er gezongen. Helaas hebben we alleen de repetities meegemaakt, omdat het pas aankomende week druk genoeg is om uitgebreidt recreatiewerk te doen.
We bleven hier overnachten en konden hierdoor de knutsel zien. Van tevoren hadden ze al aangegeven dat dit ook zeer bijzonder zou worden. En dat was het ook! Er werd een soort Carlo en Irene show met 'freubele fransen' opgevoerd. De hele knutsel was 1 grote happening. Met veel bombarie werd de knutsel onthuld en in de polonaise kregen de kinderen het knutselwerkje uitgedeeld. Daarna gingen ze op de grond zitten rond gekleurde kistjes. Later zouden er nog allerlei spelletjes tussendoor gedaan worden.

De camping neemt zelf mensen aan voor de animatie. Ze selecteren voornamelijk op theater omdat dit een belangrijk onderdeel is. De camping zelf is ook erg mooi. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Het personeel was zeer vriendelijk. De ligging is helaas wat minder. Er komen voornamelijk mensen uit de regio, zodat het aantal toeristen alleen in de topweken erg veel is.

RecreatiewerkopCampingdeBongerd
Meer foto's vind je in het fotoboek
Laatste update ( zaterdag, 16 juli 2005 )
< Vorige   Volgende >

 
 
 
 
 
 
 
 
RECRA.NL is de bron voor informatie over RECREATIEWERK!
E-mail: info@recra.nl
(Secure Webmail)