Recreatiewerk arrow Recreatiewerk arrow Nieuws arrow Reportagetour Zomer 2005 arrow Callasande
Naam Wachtwoord Onthouden
 

Registreer je als nieuwe gebruiker van recra.nl


Chat
Google
Statistics
Bezoekers: 9917604
Nu online:
We hebben 207 gasten online
Nieuwste foto


edwin
Doneer

Callasande PDF Print E-mail
Geschreven door Emmy   
zaterdag, 16 juli 2005
Het was even zoeken naar deze camping, maar het was de moeite waard om door te zoeken...
Op deze camping leidt Sjoerd het recreatieteam. Hij is in de zomer in doenst en krijgt versterking van enkele mensen van de Animatie Compagnie. Dit waren nu Wendy en Kim.

Deze camping heeft veel tieners en jongeren die ook vermaakt moeten worden. Sjoerd is daar de ideale persoon voor. Hij heeft goed contact met de jongeren en past de activiteiten goed op de doelgroep aan. Binnenkort start hij met 'Panna'. Dit is soort voetbal waar je moet proberen om door de benen van de tegenstander te schieten en de bal weer in bezit te krijgen. (Als het goed is zet hij het spel binnenkort op de site).

Ze werken ook veel met thema's. De meiden waren druk bezit met het maken van enkele attributen voor het thema 'liefde'. Er komt een cupido met een cameravrouw die opnames gaan maken op de camping over bijzonder verhalen over liefde en vriendschap. Dit zal ook vertoond worden.
Ook waren ze bezig met het maken van een tijdmachine voor andere themaweken. De tijdmachine zal op een golfkar worden gezet en steeds komt er een ander typetje uit dat met het thema te maken heeft.

In de drukste weken komen ongeveer 150 kids op de knutsel af. Ook de spooktocht is een happening. De schatting was ongeveer 500 man.

RecreatieteamCallassande
Meer foto's vind je in het fotoboek
Laatste update ( zaterdag, 16 juli 2005 )
< Vorige   Volgende >

 
 
 
 
 
 
 
 
RECRA.NL is de bron voor informatie over RECREATIEWERK!
E-mail: info@recra.nl
(Secure Webmail)