Recreatiewerk arrow Recreatiewerk arrow Nieuws arrow Reportagetour Zomer 2005 arrow Kinderkampeerdorp De Zandstuve
Naam Wachtwoord Onthouden
 

Registreer je als nieuwe gebruiker van recra.nl


Chat
Google
Statistics
Bezoekers: 9917469
Nu online:
We hebben 185 gasten online
Nieuwste foto


edwin
Doneer

Kinderkampeerdorp De Zandstuve PDF Print E-mail
Geschreven door edwin   
woensdag, 20 juli 2005
Op Kinderkampeerdorp De Zandstuve is de recreatie een ware happening voor de kampeerders. Een professioneel recreatieteam is de hele dag bezig het de gasten naar de zin te maken.
Op deze camping wordt het recreatieprogramma meer dan serieus genomen. Dat blijkt uit vele dingen: Een enthousiast recreatieteam, een uitgebreid programma, de aanwezigheid van maar liefst 9 thema typetjes (prachtige outfits!!), etc..

Het recreatieteam bestaat uit mensen die een uitgebreide training hebben gehad op de camping zelf. Zo weten ze precies wat er speelt en wat de wensen van de gasten zijn.

De camping richt zich op jonge gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 11 jaar. Oudere kinderen tref je er dan ook (bijna) niet aan. De activiteiten die georganiseerd worden, zijn dan ook enkel voor deze doelgroep.

Van pasen tot half september zijn er activiteiten. Zelfs buiten vakantieperiodes! Dus niet alleen in de weekenden, maar ook op door-de-weekse dagen! Dat verklaart waarschijnlijk waarom er ook buiten de schoolvakanties vele gasten op deze camping zijn.

In de vakanties is het activiteitenprogramma enorm uitgebreid. De recreatiemedewerkers weten goed waar ze mee bezig zijn, want alle activiteiten staan als een huis! Dat blijkt ook uit de vele positieve reacties van de gasten.

Wanneer het op andere campings nog rustig is, zijn Berk en Bella (de hoofdtypetjes van deze camping) al druk in de weer. Ook de eerste en de laatste weken van de zomer staan er al grootste activiteiten op het uitgebreide programma, die druk bezocht worden.

Bijzonder op deze camping zijn ook de eigen musicalproducties. In de drukke vakantieperiodes wordt er elke week minstens een professionele musical opgevoerd.

Foto's van het recreatieprogramma op deze camping vind je hier.

Buur,Berk,Bella_en_de_Luchtheks_uit_de_musical

Scene_uit_een_musical

Recreatieteam_De_Zandstuve

Laatste update ( woensdag, 20 juli 2005 )
< Vorige   Volgende >

 
 
 
 
 
 
 
 
RECRA.NL is de bron voor informatie over RECREATIEWERK!
E-mail: info@recra.nl
(Secure Webmail)