Recreatiewerk arrow Recreatiewerk arrow Nieuws arrow Reportagetour Zomer 2005 arrow Papillon
Naam Wachtwoord Onthouden
 

Registreer je als nieuwe gebruiker van recra.nl


Chat
Google
Statistics
Bezoekers: 9917478
Nu online:
We hebben 186 gasten online
Nieuwste foto


edwin
Doneer

Papillon PDF Print E-mail
Geschreven door Emmy   
vrijdag, 29 juli 2005
Hoewel we niet van plan waren om vandaag campings te gaan bezoeken, konden we rond zeven uur de verleiding niet weerstaan om meeleeftheater te gaan bekijken. Op de weg vanuit Duitsland (waar we hadden gewinkeld) kwamen we rond die tijd langs camping Papillon in Denekamp.
Op deze camping werken deze week 4 medewerkers (DaniŽlle, Jos, Tessa en Dennis) In het meeleeftheater maakten we kennis met Didi Disco en Sally Salsa. Het stukje ging over Freddy Vlo. Ook kwam het andere huisdier van Didi (een handpop van een Fredje) nog even te voorschijn. Dit was een groot succes bij de kinderen. De handpop leek heel echt en Jos neemt hem dan ook vaak mee naar activiteiten. Bijvoorbeeld om verlegen kinderen over de drempel te helpen.
DaniŽlle was er deze dag voor het eerst, maar had al eerder gewerkt op een andere camping. Daar hadden ze eigen typetjes, wat haar erg aansprak.

Na het theater werd er nog flink gedanst op de bekende 'Swing je mee' CD's. Wat ons opviel was dat zij de dansjes via NJOY Recreatie heel anders aangeleerd hadden dan wij (via De Animatie Compagnie) De kinderen waren erg enthousiast. Dat de CD grijsgedraaid was en zo nu en dan zijn werk niet meer goed deed, kon de pret niet drukken. De dansjes werden afgesloten met 3 minuten van Carlo en Irene en daarna natuurlijk 1,2,3, op je knie....

Naast kleine kinderen liep er ook veel jeugd op de camping rond. In het programma waren veel sportactiviteiten te vinden waardoor deze leeftijdscategorie ook vermaakt kan worden.

Speciaal deze week is de film 'Superman'. De kinderen spelen na vier dagen thema de film live, met als ondersteuning tekstbordjes (zoals in een ouderwedse film, verduidelijkt DaniŽlle)

groepsfoto

Meer foto's zijn te vinden in het fotoboek

.
Laatste update ( vrijdag, 12 augustus 2005 )
< Vorige   Volgende >

 
 
 
 
 
 
 
 
RECRA.NL is de bron voor informatie over RECREATIEWERK!
E-mail: info@recra.nl
(Secure Webmail)